Oранжерии с покритие от полиетилен или поликарбонат
Производство, изработка и монтаж - Парник БГ

За нас

   Фирмата е основана през 2011 г., като от края на 2016 г. е с ново търговско наименование- „Парник БГ“ ООД. Основен предмет на дейност е производство, изработка и монтаж на оранжерии с покритие от полиетилен или поликарбонат. Основните и скрепителни елементи, които ползваме са изцяло поцинковани, сертифицирани. Ползваме полиетилен с най –високо качество, произведен от израелската фирма „Politiv“.


   Поликарбонатните плоскости са с експлоатационна гаранция от 10 години.


   Стремим се да задоволим изискванията на хоби и на професионалните производители, предлагаме съвременно решение по отношение укрепването на полиетилена и проветряването.


   Знаем, че едни от най-важните неща на пазара са проява на точност , коректност, високо качество на монтажните дейности и уважение към всеки клиент.


Основната ни производствена база се намира в гр. Нови Искър, кв. Гниляне, ул. Герой № 1.

НОВО : Вече разполагаме  с офис  и официален представител за район гр. Варна, който може да посетите на адрес в кв. Аспарухово, бул. "Народни будители" № 94, тел. 0887 222 335, Дилър - Любомир Неделев

 НОВО : Разполагаме с офис  и представител и за район гр. Пловдив, с. Рогош, Магазин "Ореха",

тел. 0878 586 402


   Може да ни посетите и да видите модели на сглобени различни оранжерии, както и да обсъдите намеренията си с нашите консултанти.